Romantic FM MENIU
În căutarea rochiței perfecte pentru copii
Noutati

În căutarea rochiței perfecte pentru copii

19 Mai
Să cumperi rochițe pentru fetițe poate fi o adevărată plăcere pentru mămicile care dintotdeauna au visat să facă acest lucru. Să cumperi rochițe pentru fetițe poate fi cu adevărat chinuitor pentru tăticii care nu știu ce anume ar trebui să achiziționeze, de ce anumite rochițe sunt mai bune decât altele și aspecte ar trebui să fie luate în considerare atunci când merg să cumpere rochițe. 
 
E un lucru normal, desigur. Tăticii de fetițe învață o mulțime de lucruri noi pe parcurs. Sunt mai stângaci la început, dar adevărați profesioniști ulterior. Acest articol este pentru ei, pentru cei care au aflat că vor avea o fetțăa sau cea mică a crescut parcă prea repede și trebuie să achiziționeze rochițe. Pare greu la prima vedere, dar nu este deloc.
 
Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când ești tătic și vrei să cumperi rochițe, iar micuța ta are între 0 luni și 3 ani:
Bebelușii au pielea foarte sensibilă. Tocmai de aceea respectivele rochițe, oricât de drăgălașe ar fi, ar trebui să fie realizate 100% din bumbac, pentru a permite corpului să respire. Orice rabat de la această regulă este echivalentă cu iritația pielii.
 
E important să fie tăiate etichetele, pentru a nu o incomoda pe micuță. Și când suntem mari, la anumite obiecte vestimentare, dacă eticheta nu e taiată bine, nu avem tocmai cea mai confortabilă zi și regretăm faptul că am ales să purtăm respectivele haine.
 
E important să fie spălată orice rochiță după achiziționare, chiar dacă ea e nouă. Apoi, să fie călcată și abia după purtată de micuță.
Orice rochițe trebuie să fie comode pentru cea mică, așadar cumpărați cu atenție mărimea potrivită și luați în considerare faptul că cei mici cresc rapid de tot, mai ales în primul an de viață. Oricât de frumoas vi s-ar părea o rochiță, dacă ea e prea mică sau prea mare pentru fetiță, nu o îmbrăcați cu ea.
 
Partea interesantă este că atunci când vă veți obișnui cu aceste sfaturi, fetița va fi crescând deja. Iar asta înseamnă că va avea un cuvânt de spus în ceea ce privește ce rochițe va avea în dulap. Va avea culori favorite, personaje favorite din desenele animate pe care le urmărește, modelele de rochițe pe care și le-ar dori și multe altele. Dar atunci totul va fi clar și chiar și tăticii vor merge la sigur.
 
La Noriel, chiar daca micuța ta are doar câteva luni și abia gângurește sau dacă a crescut (prea repede), puteți descoperi o mulțime de rochițe interesante, sigur pe placul ei și sigur îndeplinind toate condițiile enumerate mai sus. 
 
Mai mult decât atât, la Noriel poți descoperi haine pentru copii cu adevărat interesante, bluze, pantaloni, fustițe și multe altele potrivite pentru fetițele la modă și cu stil.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate