Romantic FM MENIU
IMPACARE IN FAMILIA VOIGHT
Noutati

IMPACARE IN FAMILIA VOIGHT

16 Noiembrie
Angelina Jolie s-a impacat cu tatal ei, Jon Voight, reluand legatura cu acesta dupa sapte ani de instrainare, anunta accesshollywood.com.
    
Actorul in varsta de 70 de ani vorbeste din nou cu fiica sa: "Tinem legatura, dar nu regulat. Ne iubim si acesta este cel mai important lucru".
    
Potrivit unui prieten al familiei Voight, Brad Pitt, partenerul Angelinei, ar fi facilitat aceasta impacare. "Angie a facut primul pas. (...) Brad a sustinut-o, fiind un element-cheie in demersul ei", a spus sursa citata.
    
Angelina Jolie a refuzat timp de mai multi ani sa vorbeasca cu tatal sau si nu i-a permis sa-si vada nepotii din cauza ca acesta a declarat In 2003 ca fiica sa "are serioase probleme mintale", in mai multe interviuri televizate. foto: foto: celebrityhub.blogspot.com
    
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate