Romantic FM MENIU
" Idolul şi Ion Anapoda", spectacol exceptional la TNB
Noutati

" Idolul şi Ion Anapoda", spectacol exceptional la TNB

7 Mai
Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București vă invită la spectacolul Idolul şi Ion Anapoda de George Mihail Zamfirescu.

Un titlu ce ţine afişul TNB de mai bine de un deceniu!
 
Comedie clasică, distribuţie excepţională, cu măiestrie regizată de Ion Cojar, cucereşte noi generaţii de spectatori!
 
Eroul piesei, un subtil raţionalist, îşi construieşte personalitatea prin iubire, delicateţe şi printr-o încredere neclintită în puritatea valorilor morale.

O comedie amară cu happy-end, despre un om anapoda care reuşeşte, fără să-şi fi propus, să o transforme pe răţuşca cea urâtă într-o femeie frumoasă şi mai ales iubită. Un „Pygmalion” sensibil dar cu umor, românesc dar elegant, interbelic dar actual. 
 
Dan Puric, Ileana Stana Ionescu, Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Irina Cojar, Silviu Biriş, Alexandru Hasnaş, Afrodita Androne și Erika Băieşu aduc farmecul perioadei interbelice într-o poveste nemuritoare despre căutarea fericirii.
 
Joi, 10 mai 2018, "Idolul şi Ion Anapoda" se joacă la Sala Mare a Teatrului Național din București, începând cu orele 19.30.

Detalii despre spectacolele noastre pe www.tnb.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate