Romantic FM MENIU
 Horia Brenciu este... cine vrea să fie!
Noutati

Horia Brenciu este... cine vrea să fie!

23 Octombrie
Îndrăgitul Horia Brenciu a lansat un nou single, „Sunt cine vreau să fiu”, pentru videoclipul căruia artistul a mers 40 de kilometri pe bicicletă, după cum a declarat chiar el. 
 
„Distanța dintre București și Brașov este de 168 de km. La filmările clipului <Sunt cine vreau să fiu> am parcurs pe bicicletă vreo 30. Dacă mai adaug și dublele filmate la Otopeni, Câmpina, Sinaia, Brașov și în drum spre Poiana Brașov, se fac... 40. Da, acesta este noul meu training, cu antrenorul visurilor voastre, Iura Luncașu”, spune Brenciu.

 
„Mă aflam în studio, alături de Vlad Popescu și Cristi Pascu (co-autorii piesei) și le-am zis că <Astăzi e rău...> Am continuat spunându-le că sunt foarte prost dispus și că nu cred că putem compune ceva pentru a fi ascultat de urechea umană. Vlad s-a întors către mine și mi-a zis <Dacă azi ți-e rău, poate mâine îți va fi bine...> Cred că au fost vreo 5 secunde de liniște în care ne-am dar seama că toată starea aceea proastă pe care o aveam se poate transforma în ceva bun, dar cu o condiție: doar dacă vrem noi. Doar dacă alegem noi să se întâmple asta și nu cădem pradă momentului greu. Felul în care a fost compusă această piesă este un bun exemlpu de revenire, de ridicare după o cădere morală. Trebuie să-ți găsești forța pentru a-ți transforma toată durerea într-o energie pozitivă”, a afirmat Horia Brenciu pentru libertatea.ro. (Foto: YouTube.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate