Romantic FM MENIU
Holograf - Deschide-mi inima (Video)
Noutati

Holograf - Deschide-mi inima (Video)

6 Iunie
Trupa Holograf a lansat un nou videoclip filmat live pentru piesa "Deschide-mi inima" la Sala Palatului din Capitală cu prilejul concertului "Vedere de la Costinești".
 
Una dintre cele mai emoționante imagini din cadrul acestui spectacol este surprinsă chiar în versiunea actuală a piesei "Deschide-mi inima".
 
Nu uita că pe 15 iunie, Holograf își așteaptă fanii, "Ca pe vremuri", la un concert susținut la Arenele Romane alături de alte nume grele ale rockului autohton, Compact și Cristi Minculescu & Iris!
 
 
În martie 2017, trupa Holograf a lansat pentru publicul larg un nou single, "Dă-mi iubirea ta", dar și concertul "Vedere de la Costinești".  (foto: www.libertatea.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate