Romantic FM MENIU
HENDRIX RAMANE UN OM RAR
Noutati

HENDRIX RAMANE UN OM RAR

13 Ianuarie

Familia lui Jimi Hendrix si compania Sony Music vor lansa pe 8 martie un album cu piese originale ale celebrului chitarist, ce nu au fost niciodata comercializate, anunta Mediafax.

"Fratele meu Jimi a inregistrat aceste piese in studioul nostru de acasa", a declarat Janie Hendrix, presedinta Experience Hendrix LLC, compania detinuta de familia Hendrix, infiintata cu scopul de a proteja mostenirea lasata de celebrul chitarist, estimata la mai multe zeci de milioane de dolari.

Albumul se va numi "Valleys of Neptune" si  va contine cateva piese cunoscute de fani, gratie inregistrarilor anterioare, dar si mai mult de 60 de minute de inregistrari ce vor fi lansate in premiera cu aceasta ocazie.

Au fost incluse coveruri dupa piese celebre - "Bleeding Heart" (Elmore James) si "Sunshine of Your Love" (Cream) - si interpretari originale semnate de Hendrix ale unor compozitii precum "Ships Passing Through The Night" si "Lullaby For The Summer".

Discul face parte din prima etapa de relansare a muzicii lui Hendrix, noi editii ale albumelor "Are You Experienced", "Axis: Bold As Love", "Electric Ladyland" si "First Rays of the New Rising Sun" urmand sa fie lansate tot pe 8 martie. Janie Hendrix a declarat pentru LA Times ca Experience Hendrix LLC detine suficient material pentru "un intreg deceniu" de lansari originale, atat audio, cat si video. foto:upload.wikimedia.org

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate