Romantic FM MENIU
HAPPY SIMPSONS DAY!
Noutati

HAPPY SIMPSONS DAY!

15 Decembrie
Marge, Homer, Bart, Lisa si Maggie, impreuna cu celebritati si fani, sarbatoresc, pe 17 decembrie, 20 de ani de la lansarea serialului, potrivit AFP.

Aventurile familiei Simpson au creionat de-a lungul timpului, o imagine ironica a societatii americane.
    
Timbre cu efigii ale membrilor "Familiei Simpson" si un pictorial cu Marge semi-nud in revista Playboy arata cat de multa influenta au castigat omuletii galbeni asupra culturii populare americane de la lansarea serialului pe 17 decembrie 1989 pana in prezent.

In plus, celebrul "Doh" al lui Homer a fost integrat in dictionarul Oxford English
        
Mai mult, serialul de animatie - cea mai lunga serie de comedie din istoria televiziunii americane - va lasa locul difuzarii, pe 10 ianuarie, a unui documentar despre "The Simpsons".
        
Popularitatea personajelor si a invitatilor lor este atat de mare in Statele Unite incat mai multi fosti presedinti americani - Bill Clinton, George Bush sau Jimmy Carter - au avut aparitii episodice in cadrul seriei.
    Si fostul premier britanic Tony Blair ori proprietarul Fox, Rupert Murdoch, si-au inregistrat vocea cu ocazia aparitiei lor in desenul animat. Este celebra si parodia referitoare la cuplul francez Sarkozy – Bruni.

Serialul "Familia Simpson" va continua sa fie transmis la televiziunea americana pana cel mai devreme in 2011, urmand ca, pana atunci, sa fie difuzate in total 492 de episoade ale desenului animat. foto: watcherswatch.com
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate