Romantic FM MENIU
GWYNETH SUPARA VECINII
Noutati

GWYNETH SUPARA VECINII

24 Ianuarie

Vecinii cuplului Paltrow-Martin sunt prea fericiti de lucrarile de constructie derulate de cei doi. Acestia  doresc sa-si extinda resedinta si sa construiasca  un gard metalic inalt, care sa asigure securitatea cladirii.

Vecinii de strada intentioneaza sa protesteze fata de construirea gardului, pe motiv ca acesta ar transforma "o casa in stil victorian, intr-o fortareata"

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, solistul formatiei Coldplay, au achizitionat o a treia locuinta, pentru care au platit circa 450.000 de euro, pentru a-si construi o resedinta cu 33 de camere, informeaza Daily Mail, in editia online.

Ei au achizitionat resedinta initiala pentru circa trei milioane de euro de la Kate Winslet si Sam Mendes, in 2004. In plus, ei au mai dat inca circa trei milioane de euro pentru proprietatea vecina, pe care au integrat-o in cea achizitionata initial. foto: dailymail.co.uk

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate