Romantic FM MENIU
Gwen Stefani: "When I Was A Little Girl" (Video)
Noutati

Gwen Stefani: "When I Was A Little Girl" (Video)

7 Decembrie

Pentru artista canadiană, ca și pentru mulți alții, sărbătorile de iarnă, în special Crăciunul, vin și înseamnă multă iubire, despre care cântă în această piesă.

 
Cântecul face parte din albumul ”You Make It Feel Like Christmas”, lansat pe 6 octombrie 2017 și care a debutat pe locul întâi în topul muzical US Top Holiday Albums (realizat de publicația Billboard).
 
"Asta e o piesă despre Blake. Totul a pornit de la o idee - mi-am amintit cum mă rugam în pat, când aveam 8 ani, întrebându-mă <<Pe cine o să iubesc? Cine va fi el?>>...Acea persoană este Blake!" Aceasta a fost declarația solistei despre noua sa piesă, într-un interviu pentru Billboard.
 
Cine este Blake? Nimeni altul decât artistul country Blake Shelton, de câtva timp iubitul lui Gwen Stefani. (foto: www.fimela.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate