Romantic FM MENIU
Gwen Stefani renunță la muzică?
Noutati

Gwen Stefani renunță la muzică?

24 Mai
"În mod evident sunt la finalul călătoriei mele ca muzician, din cauza vârstei", a declarat recent cântăreaţa americană Gwen Stefani într-un interviu, potrivit bbc.com. Cântăreaţa, în vârstă de 48 de ani, a sugerat că se gândeşte să renunţe la cariera sa muzicală.
 
Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, aceasta a declarat: "Este perfect pentru mine să pot să susţin show-urile la Las Vegas, este un lucru perfect pentru mine ca mamă, dar şi din punct de vedere creativ".
 
Începând din luna iunie, ea va susţine o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas.

 
Stefani a mai spus că a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorţul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut "o criză personală şi a simţit cum muzica se revarsă din ea".
 
Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak". Cel mai recent album solo al cântăreţei, al treilea, datează din 2016, "This Is What the Truth Feels Like". Cântăreaţa recompensată cu trei premii Grammy a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial.
 
Gwen Stefani este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu liniile vestimentare L.A.M.B. şi Harajuku Lovers. (Sursa: Mediafax.ro; Foto: www.tmj4.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate