Romantic FM MENIU
Gwen Stefani are parte de procese din partea fanilor
Noutati

Gwen Stefani are parte de procese din partea fanilor

11 Iulie
S-a întâmplat în vara anului 2016, iar admiratoarea artistei, Lisa Keri Sticklin, și-a rupt piciorul, scrie contactmusic.com. Sticklin a acuzat neglijența cu care Stefani i-a încurajat pe spectatori să ocupe locurile goale din fața scenei. În busculada creată, Lisa a fost împinsă de pe scaunul ei din zona rezervată exact in fața scenei și și-a rupt tibia.
 
În dosarul deschis la sfârșitul săptămânii trecute este acuzat de neglijență și organizatorul concertului, Live Nation, care, potrivit declarației făcute în plângere, ”a eșuat să o supravegheze corespunzător pe Stefani”.
 
În timpul concertului, ce a făcut parte din turneul susținut de Gwen Stefani pentru promovarea celui mai recent album solo, "This Is What the Truth Feels Like…", Gwen Stefani și-ar fi recunoscut chiar inițiativa neinspirata, spunându-le celor de la concert că nu ar fi trebuit să invite publicul în față.
 
Lisa Sticklin cere o despăgubire de cel puțin 75.000 de dolari, atât din partea artistei, cât și a Live Nation, suma totală ridicându-se la peste 150.000 de dolari. (foto: billboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate