Romantic FM MENIU
GRAMMY HALL OF FAME
Noutati

GRAMMY HALL OF FAME

26 Noiembrie

25 de cantece interpretate de nume celebre precum James Brown, The Beach Boys, The Doors, Louis Armstrong au fost incluse in Grammy Hall of Fame, numarul total al pieselor din aceasta colectie ajungand astfel la 851, a anuntat The Recording Academy din SUA, citata de Reuters.

Pe lista celor 25 de inregistrari muzicale incluse in Grammy Hall of Fame se afla piesa lui James Brown "It's A Man's Man's Man's World" (1966), dar si albumul "Catch a Fire", inregistrat de Bob Marley impreuna cu trupa reggae, The Wailers.

Lista include cantecul "California Girls", lansat de Beach Boys in 1965, piesa din 1931, "Lazy River", semnata de Louis Armstrong si albumul de comedie "Class Clown" lansat de George Carlin in 1972.

Grupul The Doors a intrat in clasament cu piesa "Riders on the Storm", iar Jose Feliciano cu refrenul "Feliz Navidad". Nici Muddy Waters nu lipseste din clasament, cu celebrul "I Feel Like Going Home".

Cele 25 de inregistrari muzicale incluse in Grammy Hall of Fame vor fi expuse impreuna cu celelalte piese in colectia Muzeului Grammy din Los Angeles.

Lista completa a inregistrarilor muzicale poate fi consultata la adresa:
<Ahref=http://www.grammy.com/Recording_Academy/Awards/Hall_Of_Fame>www.grammy.com/Recording_Academy/Awards/Hall_Of_Fame</A>.
foto: dailycontributor.com, english.pravda.ru

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate