Romantic FM MENIU
 Grădina cu Artiști, pregătită pentru Târgul de Sânziene
Noutati

Grădina cu Artiști, pregătită pentru Târgul de Sânziene

23 Iunie
Cum în noaptea magică de Sânziene se întâmplă minuni, se deschide cerul iar zânele câmpului transformă florile și buruienile în plante de leac, în weekendul de după soarele joacă pe cer și toți cei rămași în oraș se adună în Parcul Grădina Icoanei din București, Sectorul 2,  la Târgul de Sânziene, pe 24 și 25 iunie.

Această sărbătoare e dedicată dragostei așa că vă recomandăm să îi aduceți pe cei dragi la firul ierbii, căci avem bâlci mare de unde să vă împodobiți, activități de toate felurile pentru cei mari și mici și numai lucruri bune de gustat.

Fetelor care devin și ele zâne le pregătim tatuaje mistice cu henna de la Henna Journey sâmbătă de la 14:00 la 19:00 și duminică de la 11:00 la 19:00 și zilnic împletit de coronițe din flori naturale de la 14:00 la 16:00 cu cei e la Creative Arts (www.creativearts.ro), codițe cu ață realizate de Pirate Art de la 12:00 la 16:00 și dezvăluirea viitorului în cărțile de tarot cu Argentina.

De dimineața până seara Sarang Hangug vă arată cum să faceți bentițe cu flori, Mynod Art vă dezvăluie tainele păpușii culorilor duminică, de la 16:00 la 17:00, București Swing Dance Society vă învață să dansați tot duminică de la 12:00 la 13:00 iar Jean Baptiste Manitou, musicoterapeut și Arlequin, antropolog, fac un jam session de neuitat sâmbătă, de la 17:30 și sunteți invitați să descoperiți și redescoperiți sunetele propriei ființe, să vă pierdeți cu ele și să vă regăsiți în jocul sunetelor din cerc.

Muzica rezultă din împletirea tuturor sunetelor trăite împreună, nu exista ritm corect sau ritm greșit, ci doar Ritmul Propriu, nu exista partituri, ci participanți care doresc să-și exprime trăirea spontan și autentic. Aducem instrumente precum: Djembe, Tamburine, Maracas, OceanDrum, Bol Tibetan, Tingsha, Caxixi, Clave și multe altele și vă așteptăm cu mic cu mare să facem zgomot.
 
Copiii care ne vizitează pot transforma lutul simplu în flori colorate cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio zilnic de la 11:00 la 17:00, colora cu Comics Didactic duminică de la 14:00 la 16:00, decora obiecte cu tehnica șervețelului cu Dori’s Creations sâmbătă de la 13:00 la 18:00 participa la atelierele de bentițe cu flori și decorat lampioane cu Sarang Hangug, zilnic de la 10:00 la 20:00. Tot pentru ei, duminică seara de la 17:30 se face o călătorie în timp, acum 5000 de ani, într-un tribîn care limbajul estesunetul tobelor africane, bolurilor tibetane, cel al maracas-urilor amerindiene și al apelor din tobele siberiene, căci aducem un nou atelier de drumming.

Prietenii noștri de la Ludotech, centru de activități educaționale pentru copii și părinți, unde se promovează numai cărți, jocuri și jucării cu sens, fac spațiu de cunoaștere, joacă și relaxare pentru copii cu cort cu retro cinema, jucării senzoriale din lemn, puzzle-ul nesfârșit Tri-Horse și simpaticul roboțel Cubetto și pentru părinți cu Flux cel care dă dependență, placa motrică plină de provocări și cărți și reviste deștepte. Tot ei oferă vouchere de testat spațiul lor permanent tuturor celor care cumpără de la meșterii noștri hăinuțe, jucării și accesorii pentru cei mici.

Scoatem din nou pernele în zona de lounge ca să puteți lenevi unde iarba crește, savura cafeaua turcească aromată și dulciurile de la Micul Bazar și sandvișurile pregătite pe loc de Baghete pe roți, gusta cea mai bună înghețată din oraș de la Butoiul cu înghețată și turta dulce de Covasna.

Ca de obicei, veți găsi la târg căței și pisici de cunoscut, iubit și adoptat și expoziție de pictură cu zâne de la Corina Chirilă Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.

Programul complet al Târgului de Sânziene îl găsiți pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate