Romantic FM MENIU
GOOD EVENING, NEW YORK CITY
Noutati

GOOD EVENING, NEW YORK CITY

27 Noiembrie

"Good Evening, New York City" este cel mai recent material discografic semnat de Paul McCartney, disponibil si pe suport DVD, un omagiu adus grupului The Beatles si in special lui John Lennon. Discul va fi lansat pe 7 decembrie in Marea Britanie, a declarat cantaretul britanic Paul McCartney, citat de AFP.

"Este un mod de a ma reintalni cu Beatles si de a aduce un omagiu vedetelor decedate, John Lennon si George Harrison, dar si fostei mele sotii, Linda (decedata in urma unui cancer mamar, in 1998). Este o maniera de a relua contactul cu ei. E trist, dar si emotional", a mai spus cantaretul.

Piesa "Here Today" de pe acest album a fost compusa in memoria lui John Lennon.

"Mi-am dat seama, in versiunea filmata a cantecului, ca ceea ce voiam sa spun, in mod public, era faptul ca il iubesc. Trebuia sa fac asta. Nu am putut sa o fac la 18 ani, caci la acea varsta nu imi permiteam sa plang astfel si nici sa ma gandesc la astfel de lucruri... Insa acum pot sa o fac", a explicat muzicianul.

Fostul chitarist al trupei Beatles, George Harrison, a decedat in 2001, in urma unui cancer pulmonar, iar John Lennon a fost asasinat la New York, in 1980.

Noul album live a fost inregistrat in timpul celor trei concerte pe care le-a sustinut, in iulie 2009, la City Field din New York, ce a inlocuit fostul Shea Stadium, pe care trupa The Beatles a sustinut primul ei concert din Statele Unite, in 1965. foto: amazon.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate