Romantic FM MENIU
Gianna Nannini anunță lansarea unui nou album
Noutati

Gianna Nannini anunță lansarea unui nou album

20 Aprilie
Noul material discografic va conține 15 piese noi, nepublicate, iar primul single va intra în difuzare la începutul lunii septembrie 2017. 
 
Albumul este inspirat din evenimentele și întâmplările din ultimii cinci ani de carieră ai artistei, și nu sunt deloc puține pe plan profesional: a lansat trei albume muzicale (“Inno”, „Hitalia” și „Hitstory”), în 2015 a participat ca invitat special în turneul Rock Meets Classic alături de nume mari ale rock-ului internaţional precum Ian Gillian şi Eric Martin și, de asemenea, a primit pentru a doua oară premiul Elsa Morante, pentru reinterpretare și spirit tânar.
 
După această nouă lansare, Gianna Nannini pregătește  și o serie de concerte, începând din luna decembrie, pentru ca, din februarie 2018 să debuteze un nou turneu.
 
În prezent, renumita artistă se află într-un turneu european, History Tour, care include și țara noastră, unde Nannini va cânta pe 27 aprilie, la Sala Palatului. (foto: www.lapresse.ca)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate