Romantic FM MENIU
George Michael, în topul vânzărilor din Marea Britanie
Noutati

George Michael, în topul vânzărilor din Marea Britanie

31 Octombrie

Materialul a fost pus în vânzare, într-o versiune remasterizată, la 20 octombrie și s-a vândut în prima săptămână în 56.000 de exemplare în Anglia, un record pentru un album reeditat.
 
"Listen Without Prejudice" a fost cel de-al doilea album solo al celebrului artist britanic George Michael după ce el a părăsit trupa Wham. Discul ajunsese deja pe prima poziție în topul vânzărilor într-o săptămână, în anul lansării, 1990, și a fost vândut în 8 milioane de exemplare în întreaga lume.
 
Reeditarea, supervizată personal de cântăreț, include piese nepublicate, precum și remixul cântecului "Fantasy" în versiunea lui Nile Rodgers, dar și înregistrarea video a unui concert acustic interpretat în emisiunea MTV Unplugged din 1996.


Lansarea noii versiuni a avut loc la 16 octombrie 2017 și a coincis cu difuzarea documentarului "George Michael: Freedom", la care artistul lucra la momentul morții sale (pe 25 decembrie 2016). (Sursa: Agerpres, foto: www.outinperth.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate