Romantic FM MENIU
Găsește inima Romantic FM împreună cu Șapte Seri
Noutati

Găsește inima Romantic FM împreună cu Șapte Seri

24 Mai
Romantic FM te provoacă să redescoperi cu bucurie lucrurile care te fac să zâmbeşti, locurile de poveste sau oamenii speciali care-ți sunt în preajmă. Uneori pare dificil, dar știm că nu este și tocmai de aceea îți propunem să te opreşti preț de o clipă din agitația zilnică, să fotografiezi, prin inima Romantic FM (un șablon în formă de inimă pe care-l poți folosi și ca ramă foto), ceea ce consideri că îți aduce bucurie și să împărtăşești această emoție cu cei dragi!
 
Inima Romantic FM va apărea vineri, 26 mai, cu Revista Sapte Seri! 
 
Toate fotografiile realizate vor intra în tragerea la sorți a concursului pentru marele premiu: o excursie la Londra, la concertul excepțional susținut de Celine Dion pe celebra O2 Arena!
 
Singura condiție este ca fotografiile să fie postate pe Facebook folosind #aratamiceiubesti, iar postările să fie făcute publice.
 
Tot prin tragere la sorți, poți să obții și alte premii deosebite: săptămânal, aparate foto Polaroid!  Campania Romantic FM, “Arată-mi ce iubești”, se desfășoară în perioada 22 mai – 11 iunie 2017.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate