Romantic FM MENIU
Găseşte inima Romantic FM împreună cu Jurnalul Național
Noutati

Găseşte inima Romantic FM împreună cu Jurnalul Național

5 Iunie
Romantic FM te provoacă să redescoperi cu bucurie lucrurile care te fac să zâmbeşti, locurile de poveste sau oamenii speciali care-ți sunt în preajmă. Uneori pare dificil, dar știm că nu este și tocmai de aceea îți propunem să te opreşti preț de o clipă din agitația zilnică, să fotografiezi, prin inima Romantic FM (un șablon în formă de inimă pe care-l poți folosi și ca ramă foto), ceea ce consideri că îți aduce bucurie și să împărtăşești această emoție cu cei dragi!
 
Inima Romantic FM va apărea marți, 6 iunie cu ziarul Jurnalul Național! 
 
Toate fotografiile realizate vor intra în tragerea la sorți a concursului pentru marele premiu: o excursie la Londra, la concertul excepțional susținut de Celine Dion pe celebra O2 Arena!
 
Singura condiție este ca fotografiile să fie postate pe Facebook folosind #aratamiceiubesti, iar postările să fie făcute publice.
 
Tot prin tragere la sorți, poți să obții și un aparat foto Polaroid!  Campania Romantic FM, “Arată-mi ce iubești”, se desfășoară în perioada 22 mai – 11 iunie 2017.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate