Romantic FM MENIU
FRANCESCA A LUAT FIPRESCI
Noutati

FRANCESCA A LUAT FIPRESCI

30 Noiembrie

Filmul "Francesca" regizat de Bobby Paunescu, a fost distins cu premiul FIPRESCI (Premiul Criticilor de Film), la Festivalul International de Film de la Gijon, Spania, anunta Mediafax.

Premiera mondiala a filmului a avut loc in cadrul sectiunii Orizzonti a Festivalului International de Film de la Venetia, intr-un context tensionat, pelicula fiind criticata de catre deputata Alessandra Mussolini si de primarul Veronei, Flavio Tosi.

"Francesca" a fost oprit initial de la difuzare in cinematografele din Venetia, pe motiv ca include replici dure la adresa primarului Veronei si a deputatei Mussolini.

"Francesca" a putut fi vizionat in cele din urma de italieni, din 27 noiembrie, cand pelicula a ajuns in cinematografe, dupa ce Tribunalul Civil din Roma a respins recursul Alessandrei Mussolini cu privire la oprirea distribuirii acestuia.

Protagonista filmului, Monica Barladeanu, joaca alaturi de Luminita Gheorghiu, Doru Boguta, Doru Ana, Dana Dogaru si Gabriel Spahiu. foto: 2.bp.blogspot.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate