Romantic FM MENIU
Festivalul internaţional de teatru de stradă în Capitală
Noutati

Festivalul internaţional de teatru de stradă în Capitală

26 Iunie
Cea de-a noua ediţie a Festivalului internaţional de teatru de stradă din Bucureşti se va desfășura între 1 şi 30 iulie și va aduce la București sute de artişti internaţionali şi peste 40 de spectacole din Franţa, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria,Spania şi România, anunţă Primăria Capitalei.
 
Evenimentul se va desfășura în fiecare weekend din luna iulie, de vineri până duminică, de la ora 19.00 până la ora 23.00 în următoarele zone din Capitală: Piaţa George Enescu, Piaţa Revoluţiei, Parcul Kreţulescu, Calea Victoriei, Piaţeta Odeon, Piaţa Universităţii, Piaţa Constituţiei, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii şi Centrul Istoric.
 
Deschiderea Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă va avea loc sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 18:00 şi va fi marcată prin trei momente semnate de companii internaţionale de teatru urban.
 
Primul spectacol va avea loc în Parcul Unirii şi va consta în reprezentaţii ale unor artişti pe catalige, mascote şi acrobaţi pe cabluri elastice.
 
Pentru al doilea moment al serii, "creaturi" cyborg gigantice, acrobaţi, artişti în costume spectaculoase şi muzicieni îi invită pe trecători să se alăture paradei care porneşte din Parcul Unirii la ora 19.00 şi ajunge în Piaţa Constituţiei. 
 
Punctul culminant al serii începe la ora 20.00, în Piaţa Constituţiei, care devine, pentru două ore, scena unor spectacole. 
 
Producţia italiană OSA va încânta publicul cu o alegorie de dans, muzică şi culoare, pusă în scenă de artişti suspendaţi de o piramidă înaltă de 20 de metri. 
 
Spectacolul francez Microcosmos aduce în mijlocul mulţimii personaje gigant, populate de muzicieni şi acrobaţi. Seara se încheie cu spectacolul artiştilor de la compania Kitonb - Carillon 3.1, care transformă Piaţa Constituţiei într-un decor fantastic de proiecţii de lumini, efecte speciale, dansuri acrobatice şi numere de circ. (Sursa: Agerpres, foto: www.bfitfestival.arcub.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate