Romantic FM MENIU
FARA BERE GRATIS?
Noutati

FARA BERE GRATIS?

21 Ianuarie
Vlad Vedes, chitaristul trupei Bere Gratis, si Nicu Avram, basistul acesteia, au transmis, intr-un comunicat remis Mediafax, ca au fost nevoiti sa paraseasca formatia.

Cei doi au invocat "neintelegeri ireconciliabile" si "o lipsa de comunicare accentuata".

Contactat de Mediafax, Mihai "Mita" Georgescu, liderul si vocalul trupei Bere Gratis, nu a dorit sa comenteze informatia, precizand ca este plecat din tara.

Vlad Vedes a fost membru al trupei Bere Gratis incepand cu anul 2000, iar Nicu Avram s-a alaturat formatiei din 2007.

In februarie 2009, la Teatrul National Bucuresti, formatia Bere Gratis a sarbatorit, printr-un concert, zece ani de la infiintare.

La mijlocul lunii iunie 2009 a aparut "Bere Gratis - Live X", album inregistrat cu ocazia concertului aniversar din februarie. Piesa care promoveaza acest material marca Bere Gratis este "Gloria".

Anul 2009 s-a incheiat cu un nou album de studio, "Pe marele ecran". Dintre cele opt piese noi, "Pas in doi" a fost cea aleasa pentru promovarea discului "Pe marele ecran". foto: beregratis.blogspot.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate