Romantic FM MENIU
Engelbert Humperdinck - "Release Me" (Video)
Noutati

Engelbert Humperdinck - "Release Me" (Video)

2 Martie
În 1967, pe 2 martie, Engelbert Humperdinck ajungea pe prima poziție a topului britanic de single-uri cu renumitul "Release Me". A ocupat acest loc timp de șase săptămâni, iar în clasament a stabilit un record de cincizeci și șase de săptămâni.
 

Cântecul "Please Release Me" a fost compus în 1949 de Eddie Miller și Robert Yount. Humperdinck a lansat propria variantă, cu titlul "Release Me", la începutul lui 1967 și a fost cel mai bine vândut single al anului în Marea Britanie.
 
Engelbert Humperdinck (pe numele real Arnold George Dorsey) s-a născut la 2 mai 1936, în Tamil Nadu, Madras, India. Numele de scenă a fost inspirat de numele compozitorului german cunoscut pentru opera "Hansel și Gretel". (Sursa: en.wikipedia.org; foto: billboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate