Romantic FM MENIU
ELVIS AU SOLEIL
Noutati

ELVIS AU SOLEIL

14 Decembrie
Un nou show Cirque du Soleil, maratoane cinematografice, o aplicatie Facebook, ba chiar si o croaziera tematica vor marca, la inceputul anului viitor, implinirea a 75 de ani de la nasterea lui Elvis Presley, informeaza Reuters.

Evenimentele anului viitor vor mai include o expozitie de costume ale starului, organizata la Graceland, o expozitie ce vizeaza cultura pop construita in jurul idolului, la Newseum din Washington, precum si lansarea unei papusi "Jailhouse Rock" in colectia Barbie.

Compania canadiana Cirque du Soleil va prezenta un show-tribut adus regelul rock'n'roll-ului, intitulat "Viva ELVIS", care va avea premiera la Las Vegas, la sfarsitul lunii ianuarie, conform Elvis Presley Enterprises.
    
Elvis ar fi implinit pe 8 ianuarie 75 de ani, iar o ceremonie in acest sens va fi organizata la casa sa din Graceland, Memphis, la care vor participa sotia sa, Priscilla, si fiica sa, Lisa Marie.

foto; cirquedusoleil.com     
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate