Romantic FM MENIU
Ellie Goulding îl place pe "Vincent" (Audio)
Noutati

Ellie Goulding îl place pe "Vincent" (Audio)

2 Martie
Una dintre cele mai apreciate soliste britanice ale momentului, Ellie Goulding, apelează și ea la succesele de colecție ale muzicii anilor '70. Artista a înregistrat  varianta proprie a cântecului "Vincent", lansat în versiune originală de folkistul american Don McLean, în anul 1971.


Cântecul semnat de Don McLean a apărut pe albumul său "American Pie", a debutat pe locul #1 în clasamentul de single-urilor din Marea Britanie și a fost scris pentru a-i aduce un omagiu celebrului pictor Vincent van Gogh.


Ellie Goulding nu este singura dintre artiștii aflați pe val care au fost inspirați de această adevărată "odă", după cum s-a exprimat solista. Passenger a lansat și el, anul trecut, propria variantă a melodiei pe care o consideră o "capodoperă" și care este, potrivit artistului, piesa lui preferată din toate timpurile.

 
"Vincent" constituie un cadou din partea lui Ellie Goulding "pentru cei mai buni admiratori din lume" dar și "un tribut pentru Don McLean, care a scris această minunată odă pentru Vincent Van Gogh", a declarat artista care lucrează la un nou album de studio, al patrulea, din carieră. (Sursa: www.smoothradio.com, infomusic.ro; foto: nme.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate