Romantic FM MENIU
Ed Sheeran - Castle On The Hill (Video lyric)
Noutati

Ed Sheeran - Castle On The Hill (Video lyric)

9 Ianuarie
După o absență de un an, Ed Sheeran revine cu forțe proaspete și un videoclip cu versuri pentru noul single "Castle On The Hill". Piesa va fi inclusă pe cel de-al treilea material discografic al artistului britanic, ce va fi lansat anul acesta, scrie site-ul www.billboard.com.
 
Noul single este compus și produs de artist împreună cu Benny Blanco. 

 
În decembrie 2015, Ed Sheeran a hotărât să renunțe pentru o vreme la viața publică, anunțând atunci pe rețelele de socializare că va evita orice mijloc de comunicare online pentru a putea călători.
 
"... Am trecut prin experiențe extraordinare în ultimii 5 ani, dar în final am constatat că am ajuns să-mi văd viața printr-un ecran, așa încât am hotărât că profit de faptul că nu trebuie să fiu undeva sau să fac ceva anume în perioada următoare pentru a călători și a vedea tot ceea ce am ratat până acum," declara la vremeea aceea solistul britanic.
 
În anul 2014, Ed Sheeran a fost una dintre revelațiile industriei muzicale, ajungând, la numai 24 de ani, să susțină concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra.  De asemenea, în același an, cel de-al doilea album din carieră, "X", a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri. (foto: www.directlyrics.com)

ÎNAPOISUS