Romantic FM MENIU
DIN EPOCA DE AUR, IN ARGENTINA
Noutati

DIN EPOCA DE AUR, IN ARGENTINA

23 Noiembrie

"Amintiri din Epoca de Aur", filmul lui Cristian Mungiu, va fi prezentat in cadrul Buenos Aires European Film Week, organizat in Argentina sub egida Festivalului International de Film de la Cannes, anunta variety.com.

Alaturi de "Soul Kitchen", de Fatih Akin, si "In the Beginning", de Xavier Giannoli, filmul se numara printre cele sapte pelicule selectate pentru a fi prezentate in capitala argentiniana, Buenos Aires. Evenimentul va debuta pe 2 decembrie si este programat si prezentat de catre directorul Festivalului de Film de la Cannes, Thierry Fremaux.

Prima parte a filmului "Amintiri din Epoca de Aur" - "Tovarasi, frumoasa e viata!" - este formata din patru scurtmetraje: "Legenda fotografului oficial", "Legenda militianului lacom", "Legenda activistului in inspectie" si "Legenda politrucului zelos".

Cea de-a doua parte a filmului - "Dragoste in timpul liber" - este compusa din trei scurtmetraje, si anume "Legenda vanzatorilor de aer", "Legenda soferului de gaini" si "Legenda curcanului zburator".

Din distributie fac parte actorii Vlad Ivanov, Diana Cavaliotti, Radu Iacoban, Tania Popa, Alexandru Potocean, Emanuel Parvu, Paul Dunca, Ion Sapdaru si Gabriel Spahiu. foto: cinemarx.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate