Romantic FM MENIU
"Despacito" a stabilit un nou record
Noutati

"Despacito" a stabilit un nou record

20 Iulie
Melodia cântăreţului portorican Fonsi a fost remixată de vedeta pop Justin Bieber, iar prin noul succes, acesta din urmă a depăşit propriul său record pe care îl deţinea cu melodia "Sorry", cu peste 4,38 miliarde de ascultări, anunță contactmusic.net.
 
La jumătatea lunii iunie artistul făcea valuri în SUA cu popularitatea acestui hit, când se afla în topul pieselor digitale, ce măsoară vânzările online ale single-urilor. Piesa "Despacito" a artistului latino s-a menținut pe prima poziție timp de cinci săptămâni la rând, cu 140.000 de unități vândute. 
 
În prezent, melodia a ajuns la o difuzare globală de 4,6 miliarde de ascultări pe platformele de streaming online.
 
Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, cunoscut ca Luis Fonsi, este un cântereţ, compozitor şi actor de telenovele portorican. (foto: www.billboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate