Romantic FM MENIU
DENNIS HOPPER VREA SA FIE LIBER
Noutati

DENNIS HOPPER VREA SA FIE LIBER

17 Ianuarie
Regizorul si actorul Dennis Hopper, in varsta de 73 de ani, a deschis procesul de divort de cea de-a cincea sotie, Victoria,  anunta Mediafax. Potrivit dosarului, motivele invocate de artist sunt diferentele ireconciliabile.

Hopper si Victoria s-au casatorit in anul 1996. Mariajul lor a durat aproape 14 ani, cei doi avand impreuna o fiica in varsta de sase ani. Actorul a cerut ca el si Victoria sa imparta custodia fiicei.

Dennis Hopper, cunoscut din celebrul film "Easy Rider", a facut public, in toamna anului trecut, faptul ca sufera de cancer la prostata de noua ani si ca a inceput un tratament experimental la University of Southern California.

Cel mai recent proiect al lui Hopper este o adaptare pentru televiziune a filmului "Crash - Povesti din L.A.", recompensat in 2006 cu un premiu Oscar. foto: images.politico.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate