Romantic FM MENIU
DAMON SI AFFLECK SUNT RUDE
Noutati

DAMON SI AFFLECK SUNT RUDE

25 Noiembrie
Cercetatorii de la New England Historic Genealogical Society au analizat arborii genealogici ai celor doua staruri de la Hollywood si au descoperit ca cei doi au in comun o ruda de gradul al zecelea.

Este vorba despre William Knowlton, un zidar care a emigrat din Ipswich (Marea Britanie) in secolul al 17-lea.
    
Matt Damon a marturisit ca a fost foarte uimit si incantat la aflarea vestii, mai ales pentru ca el sustinuse intotdeauna, in gluma, ca este inrudit cu Ben Affleck.
    
"Intotdeauna am simtit ca am fi inruditi. Si el a simþtt la fel. Imi amintesc ca atunci cand am primit aceasta informaþte pe telefon, i-am trimis-o imediat pe e-mail. In acelasi timp si el mi-a trimis-o pe e-mail", a declarat Matt Damon pentru publicatia Boston Herald.
    
"Apoi, s-a aflat ca Ben este inrudit si cu Barack Obama! Sunt atat de gelos pe el pentru asta", a glumit starul american.
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate