Romantic FM MENIU
Cum cumperi haine pentru copii?
Noutati

Cum cumperi haine pentru copii?

13 Martie
Greșelile pe care le fac părinții atunci când achiziționează haine pentru copii...

Ți se pare ușor să cumperi haine pentru copii. Atunci când nu ai tu. În momentul în care apare primul copil, lucrurile se complică la achiziționarea de haine pentru copii. Asta pentru că trebuie să iei în considerare și alte aspecte în afară de cel estetic. Atunci când vine vorba despre cumpărăturile de haine pentru copii, mulți dintre părinți fac o mulțime de greșeli, unele pe care ajung imediat să le regrete.
Iată numai câteva dintre greșelile părinților, fie că vorbim aici de garderoba bebelușilor, fie a celor mai mari:
·         Nu au un buget prestabilit pentru această acțiune, astfel că ajung să cumpere impulsiv haine pentru copii de care nu au neapărată nevoie cei mici.
·         Iau în considerare mai mult aspectul decât calitatea materialului din care sunt realizate respectivele haine pentru copii. Ceea ce e frumos nu e neapărat și bun.
·         Unii părinți achiziționează haine pentru copii care sunt dificil de spălat sau călcat, aspecte importante atunci când vorbim despre cei mici și sensibilitatea pielii acestora.
·         Alegerea de haine pentru copii de dimensiuni prea mici. Bebelușii cresc rapid în primul an de viață, astfel că nici nu apucă să poarte anumite lucruri cumpărate de mami și tati.
·         Alegerea de haine pentru copii care sunt dificil de îmbrăcat și dezbrăcat de către cei mici.
·         Achiziționarea de haine pentru copii din același magazin, fără a verifica ofertele din celelalte.
Sunt greșeli normale, pe care părintii le fac involuntar, din obișnuință. Specialiștii care au identificat greșelile enumerate mai sus au și câteva soluții pentru a transforma cumpărăturile în unele pe care să nu le regrete ulterior aceștia:
·         Stabilirea unui buget încă de dinainte, unul care să fie respectat în momentul cumpărăturilor. E tentant să îl depășești, mai ales că foarte multe magazine, atât fizice, cât și în online, au dezvoltată o tactică foarte bună din acest punct de vedere. Și nu doar pentru haine pentru copii, ci și pentru adulți. De câte ori, ca om mare, nu te-ai dus să îți cumperi doar câteva haine, dar ai mai adăugat altele, suplimentar, doar pentru că îți făceau cu ochiul și aveau prețuri foarte bune?
·         Cercetarea online este foarte importantă pentru părinți. De ce? Pentru că poți să compari prețurile la aceleași produse, poți să citești și părerile celor care au cumpărat obiectul vestimentar respectiv, ai o idee ceva mai bună atunci când vrei să te duci în magazinul fizic, să achiziționezi haine pentru copii.
·         Alegerea de haine pentru copii care să se potrivească pentru diferite stadii de creștere a celui mic. Indiferent de prețul care poate să pară tentant, cumpărați verificând măsurile (ne referim aici la centimetri și kilograme) și luați în considerare faptul că ele se modifică foarte repede.
·         Verificarea materialelor e foarte importantă. Citiți etichetele produselor și asigurați-vă că sunt realizate din bumbac. Acest gen de produs lasă pielea să respire, lucru important mai ales pentru bebelușii care au pielea foarte sensibilă în primele luni de viață.
·         Alegeți haine pentru copii ușor de îmbrăcat și dezbrăcat de către cel mic. Cel mic va putea să fie astfel independent, îmbrăcându-se singur.
Nu a spus nimeni că este ușor să fii părinte. Din contră. Lucrurile simple devin dificile, dar deloc imposibile. La Noriel, puteți descoperi o mulțime de haine pentru copii: tricouri, rochițe, body-uri, salopete, compleuri, pantaloni, cămăși. Toate, la prețuri accesibile. Toate interesante. Trebuie numai să le descoperiți.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate