Romantic FM MENIU
"Culorile prind aripi", expoziţie de fluturi vii la Muzeul Antipa
Noutati

"Culorile prind aripi", expoziţie de fluturi vii la Muzeul Antipa

11 August
Expoziţia de fluturi tropicali vii "Culorile prin aripi" poate fi vizitată la Muzeul Antipa, până la data de 17 septembrie.

Expoziţia este găzduită în sera din grădina muzeului şi prezintă specii remarcabile de fluturi, printre care "Fluturele cap-de-bufniţă de bananier" (Caligo eurilochus), "Împăratul" (Morpho peleides) sau (foto: "Fluturele coada rândunicii de smarald" (Papilio palinurus ).

Danny Daniel - Valsul fluturilorVizitatorii expoziţiei pot fi martorii unor momente unice, cum ar fi "naşterea" unor fluturi, asistând la momentul în care adulţii părăsesc învelişul nimfei şi îşi întind aripile pentru prima dată, conform Mediafax.

"Expoziţia «Culorile prin aripi» organizată de Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa oferă vizitatorilor noştri posibilitatea de a admira senzaţionalii fluturi tropicali originari din Asia, Africa sau America de Sud, de a le urmări zborul delicat sau de a le observa cu mare atenţie comportamentul! Prin această expoziţie avem şansa de a evada, chiar dacă pentru scurt timp, într-un paradis tropical, populat de numeroşi fluturi multicolori" – dr. Luis Ovidiu Popa, directorul general al Muzeului Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate