Romantic FM MENIU
CRUISE & DIAZ IN CURSA CU TAURII SPANIOLI
Noutati

CRUISE & DIAZ IN CURSA CU TAURII SPANIOLI

30 Noiembrie

Sunt alergati de taurii locurilor si sunt marea atractie din aceste zile a orasului Cadix din sudul Spaniei. Se intampla totul datorita filmului "Knight and day", cea mai recenta pelicula semnata de regizorul James Mangold, informeaza AFP.

Actorii americani Tom Cruise si Cameron Diaz au participat la filmarea unei curse de tauri pentru acest film.

Intr-una din scene, Tom Cruise, la ghidonul unei motociclete si avand-o ca pasagera pe Cameron Diaz, a coborat in mare viteza, alergat de tauri, o strada lunga din orasul andaluz, transformata cu aceasta ocazie intr-o replica a strazilor din Pamplona, localitatea din nordul Spaniei unde au loc in fiecare an curse cu tauri.

Figurantii erau imbracati in alb, cu fulare si centuri rosii, asemeni participantilor la cursele de la Pamplona, faimoase in toata lumea.

Cursele se desfasoara la primele ore ale diminetii in capitala Navarei si atrag in fiecare an foarte multi turisti straini.

Cele mai riscante secvente ale acestor scene au fost filmate folosind dublurile celor doua staruri americane.

Filmul "Knight and day" va fi lansat in Statele Unite anul viitor. Inainte de sosirea actorilor Tom Cruise si Cameron Diaz in Spania, filmarile au trebuit sa fie intrerupte cateva zile, din cauza unui incident in timpul caruia taurii au ranit usor doi voluntari in timpul filmarii unei alte scene. foto: photobucket.ro, ghidulbacaului.ro

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate