Romantic FM MENIU
COPENHAGA E MUZICALA SI VERDE
Noutati

COPENHAGA E MUZICALA SI VERDE

7 Decembrie

Organizatiile neguvernamentale au convocat starurile muzicii si cinematografiei la Copenhaga, pentru a mobiliza opinia publica inaintea summitului ONU privind mediu.

Dintre vedetele care vor fi prezente in capitala daneza fac parte Moby, Backstreet Boys si Milla Jovovich, anunta AFP, citata de Mediafax.
    

Pe 7 decembrie, la Copenhaga, vor concerta cei de la Backstreet Boys, in cadrul unui eveniment organizat de Comisia Europeana.

Comisia colaboreaza cu MTV pentru a face cunoscute actiunile europene pentru mediu in randul tinerilor si pentru a-i sensibiliza pe acestia.   

In cadrul aceluiasi concert, au mai fost "recrutate" celebritati cunoscute mai ales pentru performantele in festivaluri muzicale decat in ceea ce priveste ecologia, cum ar fi Moby, Metallica, Natalie Imbruglia sau The Offspring.
    

Fostul secretar general al ONU, Kofi Annan, a solicitat unui numar de aproape 60 de vedete, intre care Lily Allen, Marion Cotillard, Melanie Laurent si Milla Jovovich, sa inregistreze o "petitie muzicala" in favoarea mediului. Versiunea rezultata - "Beds are Burning" - a fost lansata toamna aceasta, in cadrul Fashion Week, la Paris. foto: musichat.ro
   

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate