Romantic FM MENIU
Concert de Craciun la Muzeul Cotroceni
Noutati

Concert de Craciun la Muzeul Cotroceni

13 Decembrie
Traditionalul Concert de Craciun va incheia, miercuri, 14 decembrie, seria evenimentelor dedicate aniversarii celor 20 de ani de existenta (1991-2011) a Muzeul National Cotroceni, anunta Biroul de presa al institutiei gazda.

Spectacolul va avea loc in Sala Unirii, iar accesul se va face pe la Poarta Leul, pana la ora 17.45.

Concertul este sustinut de Orchestra Nationala de Camera a Republicii Moldova, dirijata de Cristian Florea. Vor evolua solistele Maria Montserrat Florea si Tina Munteanu.

In program figureaza lucrari semnate de: Bach, Gounod, Vivaldi, Sarasate, Anderson, Albinoni, Rahmaninov, Haendel-Halvorsen, Piazzola, Strauss, Suita de colinde romanesti si internationale.

Fondata in primavara anului 1988 la initiativa dirijorului Alfred Ghersfeld, Orchestra Nationala de Camera a Republicii Moldova isi desfasoara activitatea in cadrul Salii cu Orga, institutie concertistica de stat din Chisinau.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate