Romantic FM MENIU
Chuck Berry - Big Boys (Video)
Noutati

Chuck Berry - Big Boys (Video)

22 Mai
La două luni de la moartea artistului Chuck Berry, avem prilejul azi să vizionăm piesa inclusă pe ultimul album din cariera legendei rock and roll, "Chuck".
 
Piesa care beneficiază acum de un videoclip este "Big Boys", iar regizorii ce au pus-o în scenă sunt Matt Bizer şi Curtis Wayne Millard. Chuck Berry a apucat să vadă realizarea acestui clip, dar s-a stins din viaţă pe 17 martie 2017, în timp ce materialul se afla în post producţie. 
 
Albumul "Chuck" conține zece piese dedicate soţiei artistului, Thelmetta Berry, iar piesele includ mai multe colaborări precum şi aportul copiilor lui Chuck Berry. Discul va fi lansat pe 9 iunie 2017 şi este primul disc de studio original al renumitului artist în aproape 40 de ani.  (foto: www.slate.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate