Romantic FM MENIU
CHER & CASH
Noutati

CHER & CASH

22 Ianuarie
Resedinta de vacanta din Hawaii a cantaretei americane Cher a fost vanduta pentru 8,7 milioane de dolari, informeaza accesshollywood.com.

Amplasata in complexul Hualalai Resort, resedinta de vacanta a celebrei cantarete avea o suprafata totala de peste 850 de metri patrati, era construita in stilul resedintelor din Bali, cu o curte interioara din care se ajunge la cladirea principala. Aripa principala cuprinde sase dormitoare, o sufragerie, bucatarie moderna, un living exterior, si o piscina cu vedere la golful din apropiere.

Agentia imobiliara Concierge Auction a auntat ca aceasta vila de lux a facut parte dintr-un lot de cinci resedinte situate in Big Island din Hawaii care au fost vandute, luni, pentru suma totala de 19,4 milioane de dolari.
  Firma imobiliara considera ca proprietatea cantaretei Cher avea o valoare de piata cuprinsa intre opt milioane de dolari si 12 milioane de dolari. foto: accesshollywood.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate