Romantic FM MENIU
CHAPLIN, ANIMAT
Noutati

CHAPLIN, ANIMAT

11 Ianuarie

Charlie Chaplin va deveni personaj animat intr-un serial indiano-francez, productia fiind inspirata din scurtmetrajele umoristice realizate de celebrul comediant, informeaza YahooNews.

Serialul animat va cuprinde 104 episoade, fiecare cu o durata de sase minute, si va fi inspirat din cele 70 de scurtmetraje umoristice realizate de Chaplin.

Tapaas Chakravarti, presedinte DQ, a spus ca proiectul va fi "mai reusit decat Mr Bean".

"Mr. Bean a incantat telespectatorii cativa ani la rand... Este clar ca daca vrei sa misti oamenii nu trebuie sa vorbesti neaparat iar filmele mute pot functiona. Chaplin a demonstrat din plin acest lucru", a afirmat Tapaas Chakravarti.

"Suntem convinsi ca trebuie sa-l readucem pe Chaplin in secolul 21, in sufletul copiilor nostri", a mai spus presedintele DQ.

Scurtmetrajele animate vor fi ecranizate anul viitor.

Mai multi radiodifuzori din Franta, Germania, Marea Britanie, Peninsula Scandinava, India si Australia s-au aratat interesati de difuzarea productiei. Astfel, veniturile estimate se ridica la aproximativ 45 de milioane de dolari. foto: franmagazine.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate