Romantic FM MENIU
Celine Dion - Ashes (Video)
Noutati

Celine Dion - Ashes (Video)

7 Mai
Cântecul face parte din coloana sonoră a peliculei "Deadpool 2".
 
 
Noul single al celebrei artistei canadiene se numește ”Ashes” și a fost înregistrat special pentru coloana sonoră a peliculei ”Deadpool 2”. Celine Dion a acceptat invitația de a fi, alături de Deadpool, protagonista unui videoclip simpatic și haios.

 
"De-a lungul anilor am primit multe melodii incredibile și am fost implicată în variate proiecte distractive. ”Ashes” este una dintre acele melodii (incredibile), iar filmul Deadpool este ceva complet ieșit din tipare! Înscrieți-vă în această cursă nebună programată să înceapă pe 18 mai. O să râdeți de o să vă sară ”cenușa” (“ashes”)", a scris Celine Dion pe o rețea de socializare.
 
Pe coloana sonoră a filmului apar și artiști renumiți, precum Dolly Parton, Cher, Peter Gabriel, dar și mai noii Diplo, French Montana & Lil Pump, Skrillex. (Foto: explica.co)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate