Romantic FM MENIU
Celine Dion a pozat nud pentru Vogue
Noutati

Celine Dion a pozat nud pentru Vogue

7 Iulie
În vârstă de 49 de ani, celebra artistă a pozat nud în această săptămână pentru revista Vogue. Cântăreața canadiană se află în capitala franceză pentru săptămâna haute couture. 
 
"Ea cântă cel puțin două ore pe noapte, cinci sau șase nopți pe săptămână, dansând și făcând reverențe, în general gesticulând fără întrerupere, în creații delicate concepute numai pentru o defilare pe un podium sau un pe covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace... sunt numai câteva nume de pe listă", a postat Vogue pe o rețea de socializare sub o fotografie cu Dion goală.
 
Cântăreața se află într-un mini-turneu european de promovare a celui mai recent album în limba franceză, "Encore un soir" ce se va încheia la 5 august, cu un concert la Glasow (Scoția). (foto: bookmarking.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate