Romantic FM MENIU
Cate Blanchett prezidează juriul ediției 2018 a Festivalului de la Cannes
Noutati

Cate Blanchett prezidează juriul ediției 2018 a Festivalului de la Cannes

4 Ianuarie
Actriţa australiană Cate Blanchett va fi președintele juriului celei de-a 71-a ediţii a Festivalului care va avea loc între 8 şi 19 mai, au anunţat organizatorii, scrie AFP, citată de Agerpres.
 
Organizatorii au dorit să aleagă o figură emblematică a luptei împotriva hărţuirii, iar Cate Blanchett tocmai a lansat alături de vedete precum Natalie Portman şi Meryl Streep fundaţia "Time's Up" pentru a ajuta victimele hărţuirii sexuale.
 
Cate Blanchett va fi a douăsprezecea femeie căreia i se încredinţează acest rol, la patru ani după regizoarea neozeelandeză Jane Campion, și îi urmează regizorului spaniol Pedro Almodovar.
 
"Vin la Cannes de ani de zile ca actriţă, ca producătoare, pentru serile de gală şi pentru vizionările de filme în competiţie (...). Dar nu am venit până acum numai pentru plăcerea de a profita de abundenţa de filme de la acest mare festival", a declarat actrița laureată de două ori cu premiul Oscar. (foto: www.theclosetfeminist.ca)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate