Romantic FM MENIU
Carla Bruni revine cu un disc în limba engleză
Noutati

Carla Bruni revine cu un disc în limba engleză

23 Mai
Carla Bruni va lansa la toamnă primul său album în patru ani, în întregime în limba engleză, în care reia cântece pop și country, precum renumita ''Stand By Your Man'', anunță France Presse.
 
Albumul ''French Touch'' urmează să fie lansat la 6 octombrie 2017. Primul single, apărut recent, este o reinterpretare a ''Enjoy the Silence'' a celor de la Depeche Mode.

 
Fosta primă doamnă a Franței a declarat revistei americane specializate în muzică Billboard că albumul va include, de asemenea, o reluare a celebrului cântec country ''Stand By Your Man'', de Tammy Wynette.
 
Lansat în 1968, acest cântec ale cărui versuri — ''Fii mândră de el / La urma urmei nu este decât un om'' — au fost interpretate ca o acceptare a bărbaților în ciuda defectelor lor și ca o viziune tradiționalistă a rolului femeilor, le-a înfuriat pe feministe.
 
''Este un omagiu adus tuturor bărbaților din lume. Este cântecul soțului. Este foarte macho într-o manieră foarte tandră'', a subliniat Carla Bruni întrebată dacă acest cântec se referă la soțul ei, Nicolas Sarkozy.
 
Pentru acest nou album, artista a lucrat cu producătorul canadian David Foster, aflat în spatele multor artiști de renume, precum canadiana Céline Dion, grupul Chicago sau cântărețul italian Andrea Bocelli. (foto: www.today.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate