Romantic FM MENIU
CARITATE PE DEZBRACATE
Noutati

CARITATE PE DEZBRACATE

12 Noiembrie
O companie aeriana low-cost a lansat un nou proiect de promovare care genereaza controverse.  Este vorba despre un calendar in care insotitoarele de zbor nu poarta altceva decat bikini si care va fi comercializat in scopuri caritabile, informeaza platforma UTalkMarketing, citata de Mediafax.
        
Calendarul 2010 a fost comercializat cu scopul de a strange o suma de peste 100.000 de euro, care va fi donata organizatiei caritabile KIDS, ce se ocupa de copiii cu dizabilitati.

Insotitoarele de zbor Ryanair s-au oferit voluntare in acest proiect, peste 800 dintre cele 4.000 de stewardese solicitand sa apara in calendar.
    
Recent, Ryanair a oprit difuzarea unei campanii publicitare in care aparea regina Sofia a Spaniei, dupa ce aceasta a dat in judecata compania aeriana pentru utilizarea neautorizata a imaginii ei.
    
Nu este prima data cand compania aeriana low-cost difuzeaza reclame avand ca protagoniste celebritati  fara a le cere acordul, starnind astfel replici critice din partea VIP-urilor a caror imagine a fost folosita.
        
In februarie anul trecut, aceeasi companie a platit suma de 60.000 de euro cuplului prezidenþial Nicolas Sarkozy - Carla Bruni, pentru utilizarea neautorizata a imaginii lor, în urma unui proces intentat de cei doi. foto: typicallyspanish.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate