Romantic FM MENIU
Cariera lui Michael Jackson, într-un nou musical pe Broadway
Noutati

Cariera lui Michael Jackson, într-un nou musical pe Broadway

20 Iunie
Viaţa şi cariera lui  celui supranumit "regele muzicii pop" va fi transpusă într-un musical ce va avea premiera pe Broadway în anul 2020, scrie Agerpres.
 
Reprezentanţii fondului care administrează averea cântărețului şi partenerii lor de producţii artistice au făcute recent acest anunț, potrivit Reuters. Scenariul noului spectacol va fi scris de Lynn Nottage, o scriitoare americană de dramaturgie, câştigătoare a două premii Pulitzer.
 
Luna trecută, cariera și moartea tragică a lui Michael Jackson a constituit subiectul unui documentar. Intitulat "The Last Days of Michael Jackson", filmul a inclus o serie de interviuri ce nu au mai fost prezentate publicului până acum.
 
Michael Jackson s-a clasat în ultimii cinci ani pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogate celebrităţi decedate, cu venituri de 75 de milioane de dolari obţinute anul trecut datorită unui spectacol pus în scenă de compania Cirque du Soleil în Las Vegas şi lansării unui nou album postum. (Sursa: Agerpres.ro; Foto: popcrush.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate