Romantic FM MENIU
CAGE ESTE AMBASADOR AL BUNAVOINTEI
Noutati

CAGE ESTE AMBASADOR AL BUNAVOINTEI

7 Decembrie

Actorul american Nicolas Cage a fost premiat de Organizatia Natiunilor Unite pentru proiectele sale umanitare, fiind numit Cetateanul Anului, informeaza bbc.co.uk.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, i-a inmanat actorului premiul Cetateanul Anului, pentru intreaga sa activitate caritabila. Actorul a fost numit Ambasador al Bunavointei din partea Biroului pentru lupta impotriva crimei organizate si a traficului de droguri al Organizatiei Natiunilor Unite.

"Rolul meu de Ambasador al Bunavointei va fi cu siguranta mai provocator, dar si mai substantial decat toate celelalte pe care le-am interpretat pe ecran", a spus Cage.

Nicolas Cage, ambasador al fundatiei Amnesty International, a donat pana in prezent 2 milioane de dolari pentru a infiinta un fond pentru ajutorarea copiilor soldatilor.
Actorul a declarat ca rolul sau pe viitor va fi "sa atraga atentia asupra nevoii de justitie".

"Personajele lui Nicolas Cage au fost pentru public, de multe ori, exponentii laturii intunecate a omului", a spus Antonio Maria Costa, director executiv al ONU. "Acum, provocarea sa este una nobila - lupta pentru dreptate. Celebritatea si convingerile lui vor fi directionate catre proiecte in beneficiul comunitatii", a adaugat acesta.

Pe numele sau real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea sistematica cu celebrul sau unchi, regizorul american Francis Ford Coppola. foto: vivacinema.it
   

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate