Romantic FM MENIU
BRUCE WILLIS, AMETIT DE INFORMATICA
Noutati

BRUCE WILLIS, AMETIT DE INFORMATICA

24 Ianuarie
Actorul american Bruce Willis a declarat intr-un interviu recent acordat site-ului german TrailerSeite.de ca este speriat de mijloacele de comunicare moderne, informeaza femalefirst.co.uk.

Starul din seria "Greu de ucis", care a acceptat, totusi, in 2009 sa apara in thrillerul SF "Surrogates", in care tehnologia preia controlul asupra lumii, considera ca oamenii se bazeaza prea mult pe retelele sociale de pe internet pentru a comunica intre ei.

"Nu sunt un mare admirator al retelelor sociale in forma lor electronica. Daca s-ar produce o pana de electricitate, atunci ar trebui sa plecam cu totii acasa", a afirmat actorul american in timpul acestui interviu online.

Bruce Willis, in vârsta de 54 de ani, considera ca moartea lui Michael Jackson din iunie 2009 a exemplificat foarte bine cât de mult se bazeaza societatea actuala pe tehnologie pentru a transmite informatii.

"Lumea intreaga a aflat in câteva secunde sau intr-un timp foarte scurt. In urma cu 10 sau 20 de ani, ar fi fost o utopie. Informatia devine tot mai compacta si tot mai rapida", a adaugat starul american.

Avem asadar de a face cu un conservator, un traditionalist. Ceea ce se vede si din preferintele muzicale al lui Willis. Cu un click mai jos il puteti vedea si asculta alaturi de bruce Willis Blues band. foto: bestweekever.tv
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate