Romantic FM MENIU
Bere Gratis & Amna - Cum e dragostea (Video)
Noutati

Bere Gratis & Amna - Cum e dragostea (Video)

10 Iulie
Trupa Bere Gratis a colaborat cu Amna pentru un nou single, "Cum e dragostea" ce se bucură deja de un videoclip. Piesa a fost compusă de Marian Damian, Bogdan Ioan, Mihai Georgescu și Mihai Munteanu.
 

 
Trupa Bere Gratis, care aniversează anul acesta nouăsprezece ani de activitate, a mai colaborat de-a lungul timpului cu voci feminine: Sore, Giulia, Elena Gheorghe și Alexandra Ungureanu, aflându-se pe lista grupului.
 
“"Ne bucurăm de o nouă colaborare cu una din artistele foarte talentate din muzica românească. Am ochit-o mai demult, dar acum s-au legat toate. < Cum e dragostea > vorbește despre lupta fiecăruia dintre noi cu un fenomen independent de voința noastră," spun membrii trupei Bere Gratis.
 
Amna a devenit cunoscută odată cu lansarea piesei "Tell me why", ce s-a bucurat de succes în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. (foto: infomusic.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate