Romantic FM MENIU
BEATLES TREC PE USB SI VINIL
Noutati

BEATLES TREC PE USB SI VINIL

6 Noiembrie
Albumele remasterizate ale trupei Beatles vor fi disponibile intr-o serie limitata de stick-uri USB ce va fi lansata cu putin timp inainte de Craciun.

Catalogul formatiei britanice urmeaza sa fie comercializat, in premiera, in varianta digitala, separata de CD-uri si viniluri, informeaza Reuters.
    
Versiunea USB a integralei Beatles va fi lansata pe 7 decembrie in Marea Britanie si pe 8 decembrie in America de Nord. Acest stick USB este disponibil pentru precomanda si online, pe site-ul magazinului oficial Beatles, la pretul de 279,99 de dolari.
    
Limitata la 30.000 de unitati, colectia de stick-uri USB cu o capacitate de 16 GB contine 14 albume Beatles in varianta digitala stereo, precum si numeroase elemente vizuale preluate de pe CD-urile remasterizate, incluzand 13 mini-filme documentare despre albumele de studio, imagini cu copertele albumelor originale, fotografii rare si numeroase date biografice.

Integrala Beatles remasterizata pe vinil este asteptata sa apara in curand pe piata. Cea in varianta pe CD a fost lansata pe 9 septembrie. foto: 1-2  coolmristuff.files.wordpress.com
    
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate