Romantic FM MENIU
BEATLES REVIVAL
Noutati

BEATLES REVIVAL

13 Ianuarie

Regizorul Robert Zemeckis a gasit actorii care sa ii interpreteze pe cei patru membri ai trupei Beatles in filmul "The Yellow Submarine", pe care il pregateste, un remake dupa animatia omonima din 1968, ce va fi produs de studiourile Disney, relateaza Reuters.

Actorii britanici Cary Elwes, Dean Lennox Kelly, Peter Serafinowicz si Adam Campbell sunt in negocieri pentru a-i intruchipa pe celebrii muzicieni.
Robert Zemeckis semneaza scenariul remake-ului pe care Disney isi propune sa il lanseze inaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Ca si in cazul peliculei "O poveste de Craciun", pe care a lansat-o recent, Zemeckis va folosi si in acest film tehnica de animatie 3D. Trupa-tribut Fab 4 va fi filmata pentru a intruchipa formatia Beatles in timp ce canta, desi pentru cele 16 melodii care vor fi auzite in film va fi utilizata muzica originala Beatles, pentru care a fost cumparata licenta de la casele de productie.

Lennox Kelly il va interpreta pe John Lennon, iar Peter Serafinowicz, pe Paul McCartney.
George Harrison va fi intruchipat de Cary Elwes, in timp ce rolul lui Ringo Star ii revine lui Adam Campbell.

Filmul de animatie original "The Yellow Submarine", din 1968, are la baza muzica trupei britanice si spune povestea unui soldat, numit Old Fred, care se intalneste cu trupa si calatoresc impreuna intr-un submarin galben catre Pepperland. Cei cinci se intalnesc si cu Blue Meanies, cunoscuti pentru faptul ca urasc muzica. foto: toonbarn.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate