Romantic FM MENIU
Barry Gibb, cavaler al Ordinului Britanic
Noutati

Barry Gibb, cavaler al Ordinului Britanic

27 Iunie
Singurul membru supravieţuitor al trupei Bee Gees, muzicianul Barry Gibb, a primit titlul din partea prinţului de Wales, în cadrul unei ceremonii desfăşurate recent la Palatul Buckingham, scrie Agerpres.
 
Renumitul cântăreţ, compozitor şi producător a primit titlul de cavaler pentru serviciile deosebite aduse muzicii dar şi datorită activităţii sale filantropice.
 
Maurice Gibb a murit în 2003, în urma unor complicaţii apărute după o intervenţie chirurgicală cauzată de ocluzie intestinală, iar Robin Gibb a decedat în 2012, după o îndelungată bătălie pe care a dus-o împotriva cancerului.
 
Alături de Maurice și Robin, frații săi, Barry a format grupul Bee Gees, una dintre cele mai de succes trupe din toate timpurile. Ei au lansat de-a lungul anilor cântece de mare succes, precum "Massachusetts", "Night Fever","Stayin' Alive", "Jive Talkin", "How Deep Is Your Love" sau "Words". (Foto: pitchfork.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate