Romantic FM MENIU
BARDOT SI VEGETARIENII
Noutati

BARDOT SI VEGETARIENII

15 Noiembrie
Brigitte Bardot i-a cerut presedintelui Comisiei Europene, José Manuel Barroso, sa "promoveze" o zi vegetariana in statele membre ale Uniunii Europene. Aceasta  i-a propus lui Baroso sa sprijine initiativa la viitorul summit mondial despre clima, a anuntat fundatia fostei actrite franceze, relateaza AFP.
    
"Cu cateva saptamani inainte de summitul despre clima care va avea loc la Copenhaga, doresc sa va atrag atentia asupra necesitatii reanalizarii chestiunii cresterii animalelor, ale carei repercusiuni asupra mediului sunt foarte ingrijoratoare", a declarat Brigitte Bardot, o renumita militanta pentru drepturile animalelor.
    
Ea a reamintit de un raport al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) in care se afirma ca sectorul cresterii animalelor contribuie la producerea unei cantitati mult mai mari de gaze cu efect de sera decat sectorul transporturilor (toate categoriile de transport fiind incluse).
    
Brigitte Bardot a cerut deja presedintelui francez Nicolas Sarkozy sa declare data de 25 septembrie drept zi vegetariana in cladirile publice franceze, pentru a lupta impotriva incalzirii globale. foto: g1b2i3.wordpress.com
    
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate